T.O.B.B. İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: il kuranı kerim kızlarda 2. lik masa tenisi yarı final

Saatler: 8:30 Başlama saati 15:10Bitiş saatidir.
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: sürekli servis bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler: il ilçenin düzenlediği her branştan turnuvalara katılım sağlanmaktadır
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları: tübitak proje faaliyetleri

WEB - https://tobbimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - VALİ MİTHAT BEY MAH. EREZ 8. SK. TÜRKIYE ODALAR VE BORSALAR IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 15 İPEKYOLU / VAN

Öğretim Şekli :Normal- Tam öğün

Yerleşim Yeri - Yalım Erez Mahallesi Ertuş Sok. İpekyolu/VAN

Ulaşım ULAŞIM ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 4 KM.DİR